onsdag 16 november 2011

Det går bra nu

We come in peace!
Dags att fara hem från Umeå om någon timme - det blir nattbuss till Gävle. Det har varit riktigt mysiga dagar med mycket familjehäng, plumpspel med mormor och morfar, Glee-tittande med syrran och högläsning för andra syrran. Lite trist att fara hem - men jag får åtminstone med mig Klara till Gävle, yaaay! Hon ska åka dit och plugga i en vecka och hålla mig sällskap.

Hursomhaver fick jag höra något roligt förra veckan - 03:51 har fått Gävles ungdomskulturstipendie som vi sökte för någon månad sen. 5000 sköna riksdaler som kommer att lätta upp tryckkostnaderna rejält. Detta är ju roligt för oss men också roligt för alla som är intresserade av att köpa en 03:51 (vilket alla borde vara för det kommer att bli göööörnice) då detta innebär att vi inte kommer att behöva ta så högt pris som vi ursprungligen hade tänkt.

Och idag har jag själv tjänat in lite stålar. Jag har hållit i några föreläsningar om animation på Obbolaskolan - 6 föreläsningar för klasserna 3-8. Det var rätt roligt, speciellt med de yngre klasserna - GUD vad mycket frågor de hade! Och de tyckte det var roligt också, åtminstone hoppas jag det. Annars är de väldigt bra på att spela intresserade.

Sist men inte minst så fick jag en extremt glädjande nyhet i måndags. Vik Hädan har blivit antagen som gästserie i Pondus. Jag dog inombords när jag hörde det, av glädje alltså. Enda smolket i glädjebägaren var att mitt USB med Vik Hädan-serier är kvar i Gävle, och jag hade skickat med för dålig kvalla. Så jag måste tillbaka till Gävle och hitta mitt Usb - och i allra värsta fallet är det borta, och då måste jag skanna och färglägga alla Vik Hädan-strippar igen. GAAAAH.

5 kommentarer:

 1. Du har fått SÅ mycket beröm för dina work shops! Du är värsta idolen för ungarna!

  SvaraRadera
 2. Hur ska du kunna toppa det här inlägget, Johanna? Så mycket goda nyheter i ett inlägg! Grattis som faaaan till Pondus-grejen också! Det är ju SÅ grymt! Jag trodde nog också att det skulle hända, för Vik Hädan är en så jäkla bra serie!

  Och stipendiet är ju guld. Blev så jävla glad när jag hörde det :D

  SvaraRadera
 3. Awesome beyond words! Då får man börja köpa Pondus då då! =D

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket!^^ Ja, det var mycket goda nyheter på en gång där. Det enda jag ångrar var att jag hade kvar min handskrivna text, tror att den kanske kommer vara lite otydlig när man förminskar serien.

  SvaraRadera
 5. Jag läste Vik Hädan i Pondus - och är helt såld. Jätte rolig med mycket potential :) Bra stil också.

  Vart kan man se mer utav denna serie?

  SvaraRadera